Daar zijn meerdere soorten platforms voor jij delen met documenten. Jij functies met platforms voor u delen met documenten kunnen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren betreffende informatie plus gebruikersbeheer behelzen. Ze kunnen ook absoluut verscheidenheid voordat functies bevatten, waaronder commentaar, weergave met native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang en authenticatie omvatten. Afhankelijk met het gebruik met het programma kan een documentbeheersoftware zeker bepaald reeks beveiligingsfuncties waarnemen.

Een document kan worden beveiligd dichtbij codering aan het wordt gedeeld. Degene bescherming zouden worden geactiveerd door beleidsmatige of voor tijd gebaseerde factoren. Eveneens kan het zijn dat al onze bestemmingsgebruiker zijn inloggegevens afwijkend moet instellen om jouw document bij kunnen horen. Bovendien, als een document wordt gedeeld, kan u inhoud ervan worden versleuteld en kan alleen absoluut externe desktoptoepassing of -viewer de kracht ontsleutelen. Mits de ontvanger het document niet kan bekijken, zou het word 'niet langere gedeeld’ aangaande de codering te verwijderen.

Een ander platform voor het delen betreffende documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die bureaus helpt aan elkaar tegelijkertijd te bewerken. Afhankelijk met het laadstation kunnen functies bestaan uit een enige, beveiligde verbinding, beveiliging op ondernemingsniveau en de mogelijkheid vanwege documenten in te werken. Geavanceerde analytische functies beheersen de productiviteit verhogen van projecttaakbeheer plus auditcompliance bij vergemakkelijken. Zijkant kunnen evenzeer ondersteuning verstrekken voor het voltooien met taken bij het document en versiebeheer van documenten. Ze kunnen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Indien een platform voordat het componenten van dossiers aan die criteria volstaan, is jij klaar vanwege te worden gebruikt ervoor samenwerking.

Jij volgende belangrijkste platform voor jij delen met documenten bestaan Google Drive. Filestage bestaan een zeker platform voor jij delen van bestanden voor creatieve teams. Het heeft ingebouwde beveiliging om uitgestrekte bestanden erbij beschermen. AES 156-bit-codering wordt gebruikt in de service en werd opgeslagen ervoor een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools en heeft jullie veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers kunnen op elk moment veilig samenwerken dichtbij bestanden. Datgene platforms hebben andere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven helpen bij het beheren van je bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven door staat om het bewaren van dossiers te controleren. De gebruiker kan zoektocht verspreiden tussen een groep prospects via een URL-link en jouw toegang beheren met absoluut retentiebeleid. Wanneer kan een bankier via een URL-link een stukje onderzoek middenin zijn prospects verspreiden. Jouw bewaarbeleid bepaalt hoe lang een document binnen jullie groepsdistributie worden bewaard. Ze kunnen tot en met verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien beheersen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan jij bewaren met weergaven voor gebruikers binnen jouw distributie.

Enige bouix.co platforms voor de delen met documenten vereisen authenticatie voor gebruikers toegang kunnen worden tot jouw inhoud. Wanneer een document door twee of meer mensen ervoor hetzelfde platform werd gedeeld, zal een gebruiker mogelijk inloggen of dus account aanmaken om jij te inslikken bekijken. Mits het document niet werd gedownload voor de gebruiker de verbinding met de centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Een andere werkwijze is jullie opzetten van dezelfde speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op dus mobiel apparaat.