Er zijn meerdere soorten platforms voor jullie delen van documenten. Jouw functies van platforms voor de delen betreffende documenten beheersen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren met informatie plus gebruikersbeheer behelzen. Ze kunnen ook beslist verscheidenheid van functies bevatten, waaronder commentaar, weergave met native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk van het gebruik met het systeem kan zeker documentbeheersoftware dezelfde bepaald reeks beveiligingsfuncties waarnemen.

Een document kan word beveiligd over codering ervoor het worden gedeeld. Datgene bescherming kan worden geactiveerd door beleidsmatige of aan tijd gebaseerde factoren. Tevens kan het zijn dat al onze bestemmingsgebruiker bedragen inloggegevens opnieuw moet instellen om jullie document bij kunnen observeren. Bovendien, als een document wordt gedeeld, kan de inhoud ervan worden versleuteld en zou alleen zeker externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Mits de ontvanger het document niet zou bekijken, zouden het aanlanden 'niet langere gedeeld’ op de codering te elimineren.

Een ander platform voor jullie delen betreffende documenten zou een geïntegreerde applicatie bevatten die medewerkers helpt dichtbij elkaar tegelijkertijd te werken. Afhankelijk betreffende het laadstation kunnen functies bestaan uit een paar, beveiligde verbinding, beveiliging ervoor ondernemingsniveau plus de mogelijkheid om documenten aan te werken. Geavanceerde analytische functies kunnen de productiviteit verhogen aan projecttaakbeheer en auditcompliance erbij vergemakkelijken. Zijkant kunnen ook ondersteuning verstrekken voor jouw voltooien met taken in het document en versiebeheer van dossiers. Ze inslikken ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Mocht een platform ervoor het delen van documenten aan deze criteria voldoet, is het klaar vanwege te aanlanden gebruikt aan samenwerking.

Jullie volgende aanvoerend platform voor jullie delen van documenten bestaat Google Drive. Filestage bestaat een zeker platform andreas-photography.co.uk voor jullie delen van bestanden ervoor creatieve teams. Het heeft ingebouwde beveiliging om omvangrijke bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering wordt gebruikt in de dienst en werd opgeslagen ervoor een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools plus heeft de veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams door unieke processen te creëren. Gebruikers inslikken op ieder moment veilig samenwerken aan bestanden. Diegene platforms hebben meerdere beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven verlopen bij het beheren van je bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven door staat door het bewaren van documenten te controleren. De gebruiker kan quest verspreiden onder een groep prospects langs een URL-link en jouw toegang administreren met een retentiebeleid. Ingeval kan een bankier via een URL-link een stukje onderzoek tussen zijn prospects verspreiden. Jullie bewaarbeleid bepaalt hoe langdurig een document binnen jouw groepsdistributie werd bewaard. Zij kunnen tot verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien inslikken deze beleidsregels beperkingen opleggen aan het bewaren van weergaven voor gebruikers binnen jouw distributie.

Enkele platforms voor u delen van documenten vereisen authenticatie voordat gebruikers toegang kunnen worden tot u inhoud. Mits een document door twee of meer mensen voordat hetzelfde platform worden gedeeld, zou een gebruiker mogelijk inloggen of dus account aanmaken om de te kunnen bekijken. Ingeval het document niet werd gedownload voordat de gebruiker de verbinding met jij centrale verbreekt, heeft hij er denkbaar geen toegang toe. Beslist andere werkwijze is jullie opzetten van een speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op dus mobiel apparaat.