Daar zijn verschillende soorten platforms voor het delen betreffende documenten. U functies betreffende platforms voor u delen betreffende documenten inslikken het uploaden van bulkbestanden, het dynamisch indexeren betreffende informatie en gebruikersbeheer omvatten. Ze kunnen ook dezelfde verscheidenheid met functies bevatten, waaronder commentaar, weergave van native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang en authenticatie omvatten. Afhankelijk betreffende het gebruik van het programma kan dus documentbeheersoftware absoluut bepaald reeks beveiligingsfuncties beschikken over.

Een document kan terechtkomen beveiligd aan codering ervoor het worden gedeeld. Degene bescherming kan worden geactiveerd door beleidsmatige of ervoor tijd gebaseerde factoren. Overigens kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker zijn inloggegevens opnieuw moet instellen om de document bij kunnen merken. Bovendien, ingeval een document wordt gedeeld, kan jij inhoud ervan worden versleuteld en zouden alleen een externe desktoptoepassing of -viewer de inhoud ontsleutelen. Ingeval de ontvanger het document niet zullen bekijken, zouden het terechtkomen 'niet langduriger gedeeld’ dichtbij de codering te elimineren.

Een ander platform voor u delen van documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die medewerkers helpt aangaande elkaar tegelijkertijd te opereren. Afhankelijk betreffende het laadstation kunnen functies bestaan eruit een paar, beveiligde verbinding, beveiliging voordat ondernemingsniveau en de mogelijkheid om documenten bij te opereren. Geavanceerde analytische functies kunnen de productiviteit verhogen dichtbij projecttaakbeheer en auditcompliance erbij vergemakkelijken. Ze kunnen alsmede ondersteuning verlenen voor u voltooien betreffende taken bij het document en versiebeheer van papieren. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een platform voordat het delen van dossiers aan dit criteria volstaan, is jij klaar door te terechtkomen gebruikt voor samenwerking.

Jullie volgende leidend platform voor het delen met documenten bestaan Google Drive. Filestage zijn een veilig platform tcgold.com voor u delen met bestanden aan creatieve teams. Het heeft ingebouwde beveiliging om grote bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering gebruik van gemaakt in de service en worden opgeslagen voordat een EU-server. Daarnaast heeft Filestage integraties met populaire tools plus heeft jij veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers inslikken op elk moment ongetwijfeld samenwerken aan bestanden. Deze platforms hebben verschillende beveiligingsfuncties en kunnen bedrijven helpen bij het administreren van jouw bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven door staat om het plaatsen van documenten te controleren. De gebruiker kan quest verspreiden onder een groep prospects langs een URL-link en jullie toegang beheren met dus retentiebeleid. Indien kan een bankier langs een URL-link een stukje onderzoek midden zijn prospects verspreiden. Het bewaarbeleid bepaalt hoe langdurig een document binnen jij groepsdistributie worden bewaard. Zijkant kunnen tot en met verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien kunnen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan jij bewaren van weergaven voor gebruikers binnen u distributie.

Enig platforms voor jullie delen met documenten vereisen authenticatie voor gebruikers toegang kunnen word tot jij inhoud. Indien een document door twee of langere mensen ervoor hetzelfde laadstation wordt gedeeld, zal een gebruiker mogelijk inloggen of absoluut account aanmaken om de te inslikken bekijken. Wanneer het document niet wordt gedownload aan de gebruiker de verbinding met de centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Dus andere aanpak is het opzetten van dus speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op zeker mobiel apparaat.