Daarginds zijn andere soorten platforms voor jij delen van documenten. U functies met platforms voor jullie delen betreffende documenten kunnen het uploaden van bulkbestanden, het dynamisch indexeren van informatie en gebruikersbeheer omvatten. Ze inslikken ook beslist verscheidenheid betreffende functies bevatten, waaronder commentaar, weergave betreffende native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer en toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk betreffende het gebruik van het programma kan dus documentbeheersoftware een bepaald aantal beveiligingsfuncties waarnemen.

Een document kan aanlanden beveiligd dichtbij codering aan het werd gedeeld. Die bescherming moet worden geactiveerd door beleidsmatige of voordat tijd gebaseerde factoren. Eveneens kan het zijn dat de bestemmingsgebruiker bestaan inloggegevens anders moet beginnen om het document te kunnen merken. Bovendien, als een document wordt gedeeld, kan jij inhoud ervan worden versleuteld en moet alleen beslist externe desktoptoepassing of -viewer de kracht ontsleutelen. Mits de ontvanger het document niet moet bekijken, kan het word 'niet langer gedeeld’ op de codering te verwijderen.

Een ander platform voor de delen betreffende documenten moet een geïntegreerde applicatie bevatten die bedrijven helpt bij elkaar tegelijkertijd te werken. Afhankelijk met het laadstation kunnen functies bestaan uit een enig, beveiligde verbinding, beveiliging aan ondernemingsniveau plus de mogelijkheid door documenten aangaande te werken. Geavanceerde analytische functies beheersen de productiviteit verhogen betreffende projecttaakbeheer plus auditcompliance bij vergemakkelijken. Zijkant kunnen mede ondersteuning bieden voor jullie voltooien van taken bij het document en versiebeheer van papieren. Ze inslikken ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een platform voordat het componenten van papieren aan dat criteria voldoet, is u klaar vanwege te worden gebruikt aan samenwerking.

Jullie volgende aanvoerend platform voor het delen van documenten is Google Drive. Filestage bestaat een veilig platform voor jij delen van bestanden voor creatieve teams. Het heeft ingebouwde beveiliging om grote bestanden erbij beschermen. AES 156-bit-codering wordt gebruikt in de diensten en wordt opgeslagen voordat een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools plus heeft jij veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams om unieke processen te creëren. Gebruikers beheersen op elk moment ongetwijfeld samenwerken betreffende bestanden. Datgene platforms hebben meerdere beveiligingsfuncties en kunnen bedrijven bijstaan bij het beheren van jouw bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven bij staat om het plaatsen van dossiers te checken. De gebruiker kan onderzoek verspreiden middenin een menigte prospects langs een URL-link en jullie toegang administreren met dezelfde retentiebeleid. Als kan dus bankier langs een URL-link een stukje onderzoek middenin zijn prospects verspreiden. Het bewaarbeleid bepaalt hoe lang een document binnen jouw groepsdistributie werd bewaard. Zij kunnen tot en met verschillende bewaarrechten specificeren ervoor verschillende ontvangers. Bovendien beheersen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan jij bewaren van weergaven sarae.id voor gebruikers binnen u distributie.

Paar platforms voor jouw delen met documenten vereisen authenticatie voor gebruikers toegang kunnen belanden tot u inhoud. Mits een document door twee of meer mensen ervoor hetzelfde platform wordt gedeeld, horen een gebruiker mogelijk inloggen of dus account aanmaken om u te beheersen bekijken. Mits het document niet werd gedownload aan de gebruiker de verbinding met u centrale verbreekt, heeft hij er misschien geen toegang toe. Dus andere aanpak is jij opzetten van absoluut speciale link naar het favoriete document van een gebruiker op absoluut mobiel apparaat.